Výzkumný tábor s dinosaury PLAYMOBIL 71523

Neohodnoceno
 
  • 1 z 8
 

logo_playmobil_dinos

Dostupnost V externím skladu (>5 ks)
Běžná cena 1 529 Kč
Ušetříte 154 Kč (–10 %)
1 375 Kč    
Kód produktu 71523
Značka Playmobil
Kategorie Dinosauři PLAYMOBIL
 

Ponořte se do vzrušujícího světa dinosaurů PLAYMOBIL. Ve výzkumném táboře se dva výzkumníci připravují na další expedici. Vyrazili džunglí v terénním voze. Po úspěšném ukončení expedice se vrátí do tábora a objeví Stegosaura a Deinonycha, jak se blíží k dinosauřím vejcím se zlodějskými úmysly.

Zažij vzrušující dobrodružství s terénními vozidly, Stegosaurem, Deinonychem a dinosauřími vejci. Sada obsahuje pohyblivé dinosaury, mnoho doplňků a dvě vědomostní karty. Ideální pro děti od 4 let a nabízí nekonečné zábavné a vzdělávací objevy. Ideální pro malé fanoušky dinosaurů! Sada s mnoha doplňky, jako jsou vysílačky, dinosauří vejce a hnízdo, nabízí četné možnosti hraní.

 

Pohybliví dinosauři a vědomostní karty

Sada obsahuje dvě figurky PLAYMOBIL, Stegosaura, Deinonycha a hada. Dinosauři jsou mobilní a mohou pohybovat končetinami a hlavou. Terénní vůz nabízí prostor pro dvě figurky a jejich výzkumné zařízení. Navíc jsou zahrnuty dvě vědomostní karty se vzrušujícími fakty o dinosaurech, díky nimž je hra ještě vzdělávací. Dinosauří svět PLAYMOBIL se skládá z více než 80 % z recyklovaných materiálů na biologické bázi, díky čemuž je obzvláště šetrný k životnímu prostředí.

Doporučený věk: 4-10

Nevhodné do 3 let

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: