Útulná kavárna ve vagonu PLAYMOBIL 71441

Neohodnoceno
 
  • 1 z 6
 

Dostupnost V externím skladu (>5 ks)
Běžná cena 1 529 Kč
Ušetříte 154 Kč (–10 %)
1 375 Kč    
Kód produktu 71441
Značka Playmobil
Kategorie Statek a farma PLAYMOBIL
 

Kavárna ve vagónu vás zve k odpočinku v pohodové atmosféře u husího rybníka. V kuchyni vždy voní čerstvě upečené koláče, čerstvě uvařená káva a všelijaká lahodná jídla z domácí zeleniny. S odnímatelnou střechou a spoustou doplňků.

Představujeme kavárnu ve vagónu PLAYMOBIL se zeleninovou zahrádkou – kde se fantazii meze nekladou! Tato skvělá sada, navržená pro děti od 4 let, spojuje kouzlo útulné kavárny a dobrodružství a poskytuje nekonečné hodiny nápadité hry. Povzbuďte své ratolesti, aby se vydaly na cestu kreativity.

Tato nádherná sada umožňuje dětem zkoumat různé scénáře, stimuluje jejich mysl a podporuje důležité vývojové dovednosti. V kavárně se zeleninovou zahradou mohou děti vytvářet své vlastní příběhy a vydávat se za kavárníky, kuchaře nebo dokonce hladové zákazníky. Dokážou si představit, jak vaří kávu, servírují báječné pochoutky a pořádají nádherné pikniky přímo v srdci přírody.

Darujte představivost a nekonečnou zábavu sadou hraček, která podněcuje kreativitu a rozvíjí cenné dovednosti pro děti od 4 let.

Rozměry produktu: 37 × 14 × 15 cm

Doporučený věk: 4-10

Nevhodné do 3 let

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: