Tiny House PLAYMOBIL 71509

Neohodnoceno
 
  • 1 z 6
 

Dostupnost V externím skladu (>5 ks)
Běžná cena 1 999 Kč
Ušetříte 174 Kč (–8 %)
1 825 Kč    
Kód produktu 71509
Značka Playmobil
Kategorie Tiny House PLAYMOBIL
 

Zažijte skvělou zábavu v malém domku PLAYMOBIL Tiny House. Tento dvoupatrový dům nabízí útulnou kuchyň, postele s možností vlastního stravování a mnoho doplňků. Díky šablonám tapet pro individuální design nezůstane žádné přání nesplněné. Objevte svůj domov PLAYMOBIL hned teď a nastěhujte se!

Velké rodinné štěstí v malém domě

Přeneste se do své vlastní malé rodinné idyly s PLAYMOBIL Tiny House. Tento malý domek nabízí vše, po čem vaše srdce touží: útulnou kuchyň-obývací pokoj, rozkládací stůl, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Skládací žebřík vede nahoru do podkroví s dětským pokojem a spacími místy pro dospělé. Venku jsou soběstačná lůžka a solární panely podporují dodávku elektřiny. Díky šablonám tapet ke stažení lze dům kdykoli individuálně navrhnout.

Udržitelný a láskyplně navržený

PLAYMOBIL Tiny House není jen hračka, ale udržitelný herní svět. Všechny sady jsou vyrobeny z více než 80 % z recyklovaných a biologických materiálů. Sada obsahuje tři figurky PLAYMOBIL, dvoupatrový mini domeček s kuchyňským koutem, koupelnu, půdu a mnoho doplňků pro kreativní hraní.

playmobil_eko 

Perfektní dárek pro malé dobrodruhy

Tato sada PLAYMOBIL Tiny House je ideálním dárkem pro děti od 4 let. Podporuje kreativitu a nabízí nekonečné možnosti hraní. Kupte si domeček PLAYMOBIL a objevte fascinující svět malých domečků. Můj domov je můj hrad – v malém, ale krásném domku!

 

Rozměry produktu: 31,5× 25,5× 28,5 cm 

Doporučený věk: 4-10

Nevhodné do 3 let

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: