Sanitka se zvukem a světlem Playmobil 71202

Neohodnoceno
 
  • 1 z 4
 

Dostupnost V externím skladu (>5 ks)
Běžná cena 1 529 Kč
Ušetříte 164 Kč (–10 %)
1 365 Kč    
Kód produktu 71202
Značka Playmobil
Kategorie Záchranáři PLAYMOBIL
 

 

Staňte se hrdinou svého vlastního dobrodružství se sanitkou PLAYMOBIL se světlem a zvukem. Realistické funkce moderní sanitky s bočními a zadními otvíracími dveřmi, světelným a zvukovým modulem na střeše a lékařským příslušenstvím vybízejí k nápaditému hraní.

Sanitka rychle vyjíždí na místo, aby pomohla zraněnému stavebníkovi. Pacient je bezpečně připoután k transportním nosítkům, je naložen do sanitky a poté odvezen přímo do nemocnice.

Skvělá herní sada pro děti, které se chtějí vžít do role zdravotníka. Vysoce kvalitní sanitka PLAYMOBIL pro děti od 4 let. Hrací sada obsahuje tři figurky PLAYMOBIL, záchranářské vozidlo se světelnou a zvukovou funkcí, sanitní nosítka, defibrilátor, infuzní vak a četné lékařské doplňky pro vzrušující záchranné mise v dětském pokoji. Díky přiloženému tištěnému stavebnímu návodu s obrázky je sestavení dětskou hrou.

Sady PLAYMOBIL řady City Life obsahují moderní vozidla a realistické modely, se kterými mohou děti rozvíjet důležité dovednosti a sebevědomí.

SanitkaPLAYMOBIL v moderním vzhledu a se spoustou doplňků pro péči o zraněného stavebního dělníka. Světelný a zvukový modul na střeše vyžaduje tři 1,5 V mikro baterie (nejsou součástí balení).

Rozměry: 27× 13× 14 cm

Doporučený věk: 4-10

Nevhodné do 3 let

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: